Privacy Policy

Політика конфіденційності
Використовуючи AРІ сервіс розпізнавання паспортів та сайт http://ocr.solutions Ви тим самим надаєте свою згоду на збір, обробку і використання Вашої особистої інформації у відповідності з Політикою конфіденційності

Відповідно до Політики конфіденційності в поняття «особиста інформація» входить інформація , або частина інформації, яка дозволяє Вас ідентифікувати. Зазвичай сюди входить рекламний ідентифікатор, ім'я, прізвище, псевдонім (нікнейм), паспортні дані, адреса електронної пошти та номер телефону, фотографія, рукописний підпис, дата народження, також може входити така інформація як IP-адреса.

Відповідно до Закону України від 01 червня 2010 г. №2297-VI «Про захист персональних даних» (надалі – «Закон»), персональними даними є відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

В нашому випадку такі відомості ми можемо отримати безпосередньо від Вас, наприклад в процесі використання AРІ сервісу розпізнавання паспортів, реєстрації на сайті http://ocr.solutions, надання контактних даних, з інформації, отриманої з банківської карти чи платежів, а також з іншої інформації, яку Ви добровільно нам надаєте.

Особиста інформація користувачів AРІ сервісу розпізнавання паспортів, відвідувачів сайту http://ocr.solutions, переважно використовується для надання послуг у відповідності до Ваших потреб, в першу чергу для надання доступу до AРІ сервісу розпізнавання паспортів, в т. ч. на договірних засадах, а також відповідей на Ваші запитання. Також ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію в поштових відправленнях, а саме: інформувати Вас про нові можливості, акції та інші новини AРІ сервісу розпізнавання паспортів та сайту http://ocr.solutions.

Персональні дані з документів, які проходять процес оцифрування в AРІ сервісі розпізнавання паспортів на сайті http://ocr.solutions не зберігаються і не накопичуються. Такі дані обробляються і використовуються виключно для їх переводу в текстовий формат json і повернення Користувачу в даному форматі, як кінцевий результат використання AРІ сервісу розпізнавання паспортів на сайті http://ocr.solutions.

Всю відповідальність за збирання, зберігання та використання персональних даних із документів, які проходять процес оцифрування в AРІ сервісі розпізнавання паспортів на сайті http://ocr.solutions несе Користувач.

Ваша інформація не буде передана або продана третій стороні, крім випадків, визначених законом і тільки і інтересах національної безпеки, економічного благополуччя, або захисту прав і свобод суб'єктів персональних даних та інших осіб.

Ми залишаємо за собою право вносити зміни до Політики конфіденційності в будь-який час без попереднього повідомлення.
Залишились питання?
Залиште свої контактні дані
і ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Обратная связь
Оставьте свои контактные данные
и мы с вами свяжемся в ближайшее время
Регистрация
Бесплатный демо-доступ к API на 7 дней
Made on
Tilda